Καλωσηρθατε !

Για να διατηρηθεί η παρακαταθήκη τού θάρρους που μας άφησαν οι φιλειρηνικοί πρόγονοί μας, ακόμα και μετά από την έναρξη των πολέμων (πριν λίγες χιλιάδες χρόνια, λόγω αδυναμίας προσαρμογής στις τότε κλιματικές αλλαγές ψύξης-ξηρασίας), των πληθυσμών στην ερημοποιημένη Σαχαρασία: Σαχάρα - Μ. Ανατολή -Κ. Ασία.
Ελπίζουμε να βοηθήσετε στη διάδοση κάθε αμυντικής-συμφιλιωτικής προσπάθειας για αποκέντρωση-Αυτάρκεια, όπου και αν τη συναντάτε.

Από τα έμβρυα ως τους υπεραιωνόβιους, ευτυχία είναι το αίσθημα χαράς-ασφάλειας-αφοβίας, που είναι αποτέλεσμα αλληλοβοήθειας, γενναιοδωρίας, σωστού ύπνου*, επάρκειας ήρεμης διατροφής και ορμονικής ισορροπίας.

*Ο ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟΣ σωστός ύπνος με ελαφρύ στομάχι σε ήσυχο σκοτεινό δωμάτιο, στα βρέφη πρέπει να γίνεται όποτε θέλουν, στα νήπια από τις 8μμ, στα παιδιά 9-19 ετών από τις 9μμ και στους ενήλικες από τις 10μμ.

Για να ξεπεράσει κάποιος τον από ατυχία επίκτητο φόβο τού σκοταδιού, βοηθά το νανούρισμα, μια μάσκα ύπνου ή ένα ΑΔΥΝΑΜΟ κόκκινο φωτάκι που δεν διαπερνά τα βλέφαρα.


Πρέπει να θυμίζουμε στους κάθε φορά κυβερνώντες τρία πράγματα: πρώτα ότι διοικούν ανθρώπους, έπειτα ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και τέλος ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. (Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει).
Η αλληλοβοήθεια είναι για όλους ευεργετική!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: εδώ.
Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των εγωμανών: εδώ (pdf) και σε σύντομα ταινιάκια εδώ και εδώ.

11 Αυγούστου 2009

Κανιβαλική κατάρρευση ή ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ για ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ;

Από τα έμβρυα ως τους υπεραιωνόβιους, ευτυχία είναι το αίσθημα ασφάλειας-αφοβίας, που είναι αποτέλεσμα γενναιοδωρίας, σωστού ύπνου*, επάρκειας ήρεμης διατροφής και ορμονικής ισορροπίας.

*Ο ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟΣ σωστός ύπνος με ελαφρύ στομάχι σε ήσυχο σκοτεινό δωμάτιο, στα βρέφη πρέπει να γίνεται όποτε θέλουν, στα νήπια από τις 8μμ, στα παιδιά 9-19 ετών από τις 9μμ και στους ενήλικες από τις 10μμ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ!

Για να ξεπεράσει κάποιος τον από ατυχία επίκτητο φόβο τού σκοταδιού, βοηθά το νανούρισμα, μια μάσκα ύπνου ή ένα ΑΔΥΝΑΜΟ κόκκινο φωτάκι που δεν διαπερνά τα βλέφαρα.


Από την εποχή των πρώτων κανιβάλων, των φαραώ, που άρχισαν την κατευθυνόμενη αυξομείωση των πληθυσμών, ως την αρχή τού τέλους (λόγω τέλους τού πετρελαίου εν μέσω επιδεινούμενου κλίματος) των σημερινών θαυμαστών τους, τραπεζιτών, γιάπηδων, πολιτικάντηδων και ψευτοοικολόγων, ΟΛΑ τα ψοφο-ιερατεία ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ επειδή οι ανανούριστοι εγκέφαλοί τους δεν μπορούν να αντέξουν το μακροχρόνιο μίσος προς τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια, ούτε τη μανιακή, συλλογική ενοχοποίησή μας για τη φοβική εμβρυοσύνη ή παιδική τους ηλικία, για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές και για ό,τι άλλο τους κατέβει στο ανισόρροπο κεφάλι...
Στο λεγόμενο νησί τού Πάσχα, οι διχαστικοί φύλαρχοι ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα φτιάξει πιο μεγάλο πέτρινο τρομο-άγαλμα, κόβοντας όλο και περισσότερους κορμούς για να τα μεταφέρουν, και φλοιούς για να φτιάξουν σκοινιά. Καθώς τα δέντρα εξαφανίζονταν, διαβρώθηκε και το καλλιεργήσιμο έδαφος, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να αποδεκατιστεί και οι επιζώντες να το ρίξουν στον κανιβαλισμό...

Τώρα που όλο και περισσότεροι νιώθουν τις τραγικές συνέπειες της απληστείας και της ανικανότητας των φοβικών αρχομανών και των τσιρακιών τους,



τώρα που το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, οι 'εναλλακτικές' είναι ασύμφορες γιατί στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο, οι ξηρασίες και οι λιμοί αυξάνονται λόγω και του πανικού των αρχομανών με τα βι-αι-οκαύσιμα και τα μεταλλαγμένα τους, για να αντιμετωπίσουμε την κατευθυνόμενη πομπηιακή κατάρρευση:
Να εκπαιδεύσουμε ΑΜΕΣΑ τα παιδιά στην υπαίθρια ζωή και τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια !





Καλούμε όποιους φίλους θέλουν να μοιραστούμε ΔΩΡΕΑΝ σε ανοιχτές συζητήσεις τις εμπειρίες μας στο ζήτημα αυτό, σε οποιοδήποτε μέρος τής χώρας, να οργανώσουν συναντήσεις (χωρίς επιβάρυνση για κανένα), των οποίων τα αποτελέσματα σίγουρα θα εμψυχώσουν και άλλους, είτε παραβρεθούν είτε μέσω φιλόξενων ιστοχώρων !

Ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων μας για ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ, μικρά αυτάρκη αγροκτήματα μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση http://www.geocities.com/karoubas/nfgreek.html
και στο http://www.geocities.com/naturalfarming/agromanikis.htm
Οι βασικές αρχές για ξεκούραστα, αυτάρκη αγροκτήματα ΧΩΡΙΣ βιοκτόνα, λιπάσματα, βοτανίσματα, οργώματα είναι:
1. Ψηλά δέντρα στην περίμετρό τους, που τραβούν νερό από βαθιά, είναι ανεμοφράχτες, σκιάζουν κλπ.
2. Στο εσωτερικό, οπωροφόρα και ανάμεσά τους οπωροκηπευτικά με αμειψισπορά, δηλαδή μόλις μαζεύουμε μια σοδειά, ρίχνουμε σβόλους με σπόρους από το φυτό που θα πιάσει την επόμενη εποχή είτε για άλλη σοδειά είτε για εδαφοκάλυψη-φυσική λίπανση-λιγότερα ποτίσματα. (Στους σβόλους, το χώμα ίσα να καλύψει τους σπόρους για να μη φαγωθούν από πουλιά, μυρμήγκια).
3. Όποτε δε θέλουμε κάπου αγριόχορτα, απλώς τα κόβουμε και τα αφήνουμε επιτόπου για φυσική λίπανση.

Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών: εδώ.

Το ντοκιμαντέρ που παίχτηκε σε πλήθος χώρες φέτος για το ΔΟΛΟ των εγωμανών υπερθερμασμένων:
1ο μέρος:

2ο μέρος:

3ο μέρος:

4ο μέρος:


Το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης" (που έπαιξε στις 13-11-08 ως και ...ο Σκάι στα ελληνικά): 1ο μέρος. - 2ο μέρος. 3ο μέρος. 4ο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: